Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 
Indul a spárga szezon!

Megmondjuk hogyan kell elkészíteni, hogy a spárga mindig finom, roppanós legyen:
Vegyél egy csomag spárgát és az alsó részét egyszerűen letöröd - ott ahol a növény könnyedén meghajlik. Ezután megmosod és forrásban lévő bő sós vízben kb. 5-6 percig főzöd. Győződj meg róla, hogy elég puha-e, azzal, hogy megkóstolod! Ha igen, leszűröd és készítheted hozzá az öntetet, mártást vagy a többi köretet!



Kínálatunkból:
Spárga saláta
Spárga saláta
 Készíts salátát spárgából 15 perc alatt!
Spárga tojásos-mustáros öntettel
Spárga tojásos-mustáros öntettel
 VomFass a minőség kedvelőinek!
Spárga lazaccal
Spárga lazaccal
 Fitten, egészségesen! Receptek spárgával!
Spárga saláta eperrel
Spárga saláta eperrel
 Fitten, egészségesen!
Spárga eperrel
Spárga eperrel
 Megérkezett a tavasz! Kezdődik a spárga és az eper szezon!
Spárga epersalátával
Spárga epersalátával
 Igazi ínyenceknek ajánljuk ezt a szezonális salátát.