Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
Üzletünk 2022. augusztus 13-21. ZÁRVA!
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Omega 3-6-9 Power Mix

Egészséges Őszi feltöltődés kiváló minőségű olajunkkal!

Olajunkkal kifejezetten ezt a szükségletet elégítjük ki!

Ez az olajválogatás nemcsak jóízű, hanem a különösen jó hatású esszenciális Omega 3 és 6 zsírsavak optimális kombinációját is tartalmazza, amelyhez feltétlenül és tudatosan hozzá kell juttatnunk szervezetünket.

Az Omega 3-6-9 Power Mix különféle, kiváló minőségű olajok válogatása: kenderolaj, lenolaj, búzacsíra olaj, repceolaj, mogyoróolaj, szőlőmag olaj, cédrusmag olaj. A keverék a zsírsavakat a megfelelő százalékos arányban tartalmazza. Van egy egyszerű gyakorlati szabály, amelynek már megfelelő tudományos bizonyítéka is van: A zsírok, típustól függetlenül, nem haladhatják meg a napi kalóriabevitel 25%-át. Ez összességében, a kortól és nemtől függően, maximum 50-75 gramm; más szóval 5-7 evőkanál olaj és zsír naponta.

Győződjön meg arról, hogy szervezete megkapja azokat a zsírokat, amelyekre szüksége van! Vigyázat a 'rejtett', többnyire telített zsírokkal!

Az Omega 3-6-9 Power Mix olajtól, Ön megkapja azt a segítséget, amelyre szüksége van: egyszerűen tegyen 1 vagy 2 evőkanállal a müzlibe, joghurtba, vagy használja salátaöntethez. Ezzel kiválóan megalapozza kiegyensúlyozott étrendjét.

: Omega 3-6-9 Power Mix