Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig: 9:30–19:00
Szombatonként: 9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Különleges esküvői ajándékötletek

Koktélok és alkoholos italok különleges palackokban, személyre szabható ajándéküzenetekkel, díjmentes ajándék csomagolással

VOM FASS rendkívül sokféle színes koktélt és alkoholos italt kínál a világ minden tájáról; amelyekből minden ízléshez és pénztárcához mérten különböző méretű és formájú esküvői köszönetajándék készíthető.

Kérjük, töltse ki az űrlapot, ha azt szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a termékek kiválasztását illetően!

Köszönetajándékok:

VOM FASS csodálatos választékkal rendelkezik kis- és szokatlan formájú palackokból - némelyik szív, körömcipő sőt még női és férfi felsőtest formájúak is - megtöltve az ajándékozott kedvenc italával.

Az alkoholos italok mint pl. a whiskyk, brandyk vagy párlatok általában a férfi vendégek körében népszerűek, de hogy a hölgy vendégek se maradjanak köszöntő nélkül, az Ő számukra kínáljuk a krémlikőröket, mint a tiramisut, csokoládét vagy a különleges szezonális koktélokat - például az eper limet vodkával - melyek tökéletesek egy nyári esküvőhöz.

Azok számára, akik esetleg nem szeretnének alkoholos köszönetajándékokat adni, a VOM FASS a Földközi-tenger környékéről származó olaj és ecet különlegességeket kínál, amelyek mind hagyományos, mind szokatlan formájú palackokban is rendelhetőek.

Minden palack személyre szabható a menyasszony és a vőlegény különleges üzenetével és szintén díjmentes ajándék csomagolással

Nászajándékok:

VOM FASS koktélok és alkoholos italok széles választékát kínálja a világ minden tájáról, formatervezett üvegekben speciális dugókkal. Fantasztikus esküvői ajándékként szolgálnak az egymásba illeszthető üvegek, amelyek a menyasszony és a vőlegény kedvenc italait tartalmazhatja.

Minden palack személyre szabható különleges ajándéküzenetekkel és díjmentes ajándék csomagolással

Esküvői fogadóital vagy esküvői pohárköszöntő:

Különleges alkalomhoz, különleges italt ajánlunk. Prosecco, Creme de Cassissal. Creme de Cassis az alapja a kedvelt Aperetif Kir-nek és a Kir Royal-nak. Proseccoval vagy száraz fehér borral keverve, ez az ital tökéletes fogadóitalként.

VOM FASS Pest Kérjük adja meg az alábbi adatokat, és mi fel fogjuk Önt hívni, hogy megbeszéljük az elképzeléseit egy tökéletes esküvői ajándékhoz!
  1. Érdeklődését az info(at)vomfass.hu e-mail címre juttatjuk el.
  2. Leveléről egy másolatot a megadott e-mail címére is elküldünk.
  3. Ne felejtse el átmásolni a biztonsági kódot!

Érdeklődő neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Település:
Esküvő napja:
Megjegyzés
Biztonsági kód:
code

Üzenet küldése
.