Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Mousse au Chocolat (csokoládéhab)

Hozzávalók 4 személyre:

  • 200 g csokoládé
  • 50 g vaj
  • 3 evőkanál cukor
  • 4 tojás
  • 125 ml VOM FASS Orangino (narancslikőr)
  • 250 ml tejszín

Elkészítés:

A csokoládét, a vajat és a cukrot vízfürdőben összeolvasztjuk. A tojás sárgáját felverjük a narancslikőrrel, és óvatosan hozzákeverjük a csokoládé krémhez. A tojás fehérjéből, és a tejszínből kemény habot verünk. A habokat felváltva óvatosan a csokikrémhez keverjük. Lehűtve tálaljuk.

: Mousse au Chocolat (csokoládéhab)

: Mousse au Chocolat (csokoládéhab)