Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Mangós Tiramisu

Hozzávalók 4 személyre:

  • 500 g Cantuccini (olasz mandulás sütemény)
  • 2 érett mangó
  • 400 g joghurt
  • 300 g Mascarpone
  • 250 ml VOM FASS Mango Limes
  • 200 g mandulabél
  • 4 evőkanál méz
  • néhány mentalevél

Elkészítés:

A Camtuccini-t durva darabokra aprítjuk. A mandulát zsiradék nélkül, egy serpenyőben óvatosan, hogy ne barnuljon meg, megpirítjuk. Leöntjük mézzel és hagyjuk kihűlni. Meghámozzuk a mangókat és kis darabokra vágjuk. A joghurtot és a Mascarpone-t némi mangolimes-el simára keverjük. A széttört Cantuccini egy részét egy tálba tesszük és mangolimes-el beszórjuk. Krémmel beterítjük, majd mangódarabokat teszünk rá. Megísmételve újabb réteget készítünk, ami krémmel végződik. A krémre szórjuk a mandulabelet és mentalevéllel díszítjük.

Italajánlás:

Bármelyik VOM FASS Cognac

: Mangós Tiramisu

: Mangós Tiramisu