Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Eperhab

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1/2 kg eper
  • 25 dkg tejszín
  • 25 dkg sajtkrém
  • 15 dkg natúr joghurt
  • 2 db vanília rúd
  • 100 ml Vom Fass eperlikőr
  • díszítéshez 4 db menta levél

Elkészítés:

Mossa meg az epret és távolítsa el a csutkáját. Ossza el az epret kétfelé. Az egyik része lesz az eper püré, a másik felét vágja fel apró darabokra. Keverje össze egy tálba a sajtkrémet, joghurtot és a Bourbon vaníliát.

A keveréket alacsony hőfokon picit felfőzzük. A tejszínből és az egyik adag eperből készítsünk epres tejszínhabot. Amikor készen van öntsük hozzá az eperlikőrt, majd óvatosan keverjük össze a felfőzött vaníliás joghurttal. Ezután elosszuk négy pohárba és beledobáljuk az összevágott eper darabokat.

Hagyjuk kihűlni és mentalevéllel díszítsük!

Eperhab

: Eperhab