Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig: 9:30–19:00
Szombatonként: 9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Lenmagos túróval töltött krumpli

Hozzávalók:
  • 1,5 kg burgonya
  • Só és bors
  • 750 g alacsony zsírtartalmú túró
  • 100 ml VomFass lenmagolaj
  • 3 teáskanál egész köménymag
  • 1 csokor apróra vágott petrezselyem
  • 1/2 csokor apróra tépkedett bazsalikom
  • 1 csomag apróra vágott kapor
  • 1 csokor apróra vágott metélőhagyma
  • 2 csomag apróra vágott újhagyma

Elkészítése:
Mosd meg a burgonyát, és sós vízben kb. 20 percig főzzed. Közben amíg fő a krumpli keverd össze a túrót a lenmag-olajjal egy tálban, amíg krémes nem lesz!

Serpenyőben a köménymagot zsiradék nélkül pirítsd meg és hagyd kihűlni. Amikor kihűlt durvára vágd össze!

A fűszernövényeket mosd meg és apróra vágd össze őket! Egy mély tálban keverd össze a túrót, a köménymagot és a fűszernövényeket!

Ízlés szerint sózd és borsozd meg. Amikor elkészültél vele egy másik tálban a képen látható módon tálald! A tál aljára tegyed a túró felét, helyezd rá a felvágott krumplit és töltsd meg a maradék túrós töltelékkel!

Lenmagos túróval töltött krumpli

Egészséges, vitaminbomba!


: Lenmagos túróval töltött krumpli