Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig: 9:30–19:00
Szombatonként: 9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 

Sült kacsamell chili-fügés balzsamecettel

Hozzávalók:

Elkészítése:
Alaposan mossuk meg a kacsamellet.
Serpenyőben a földi mogyoró olajon pirítsuk meg a kacsamell mindkét oldalát! Közben a sütőt melegítsük elő 175 fokra, és a kacsamellet körülbelül 20 percig süssük a sütőben.
Ne öntsük ki a serpenyőben megmaradt olajat hanem tegyük bele a lecsepegtetett borsót a karikára vágott hagymát és az összevágott paprikát. 2-3 percig fonnyasszuk a serpenyőben!
Ezután egy mély tálba tesszük a borsót, hagymát, pirított mogyoró olajat, balzsamecetet és összekeverjük majd sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
Mossuk meg a koriandert, vágjuk össze durvára és adjuk hozzá az olajos balzsamecetes öntethez és keverjük hozzá a zöld salátát.
Vegyük ki a kacsamellet a sütőből, és rövid ideig hagyjuk pihenni. Ezután a képen látható módon tálaljuk a salátával.




: Sült kacsamell chili-fügés balzsamecettel