Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Információk a sütikről.

KeresésKeresés
OK
.
VOM FASS Pest a Facebookon

Kezdőoldal
BALUBA DELIKÁT KFT.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 20.fszt.3.
Telefon: +36 (1) 787-4828, Email: info@vomfass.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő-péntekig:  9:30–19:00
Szombatonként:  9:30–14:00
KezdőoldalTermékekÜveg választékReceptekAjándékkatalógusVOM FASSRólunk írtákHírlevelek/regisztrációKapcsolat
 
Borecetek

Amióta az ember az ókorban kifejlesztette a borkészítést, végigkíséri őt a rettegett "második erjedés". Ha ez megkezdődött, a bor ecetté válik és egy egész év munkáját teszi értéktelenné. Értéktelenné?

Bármennyire fájdalmasnak tűnt is eleinte, az ember ízlelgette, kísérletezett és megállapította: a savanyú eredmény kiválóan alkalmas sokféle dologra a konyhában, a háztartásban és az egészség számára. Ma ecet nélkül már nem képzelhető el élet, hiszen régóta kultuszt teremtettünk a savanyú közegnek. Mind a normál, mind az igényes konyhában a legkülönbözőbb ecetek és balzsamok az alapfelszereléshez tartoznak.

Ha kiváló borokat ecetbaktériumoknak szolgáltatnak ki; bánkódik a borbarát - kivéve, ha ugyanakkor ínyenc is. Ő ugyanis tudja azt, hogy minőséget csak minőség eredményezhet, tehát egy kiváló fehérbor-ecet számára alapként kiváló bor szükséges. Nem csak a finom ízárnyalatok azok, amelyeket az ínyencek a legkülönbözőbb boreceteknél szeretnek, az egészségügyi aspektus is figyelmet érdemel. Napi egy evőkanál ecet bevitele fontos ásványokat és vitaminokat juttat szervezetünkbe - ahogy azok a borban jelen vannak - és elősegíti szervezetünk ecetsavtermelését.

Kínálatunkból:
Pezsgős borecet
Pezsgős borecet
 Champagne-Ardenne régióból - 7% sav
Reserva sherry-ecet
Reserva sherry-ecet
 7,5% sav borecet
Almabor ecet
Almabor ecet
 5% sav