Magolajok
Elődeink gyűjtötték és értékes táplálékként tették el télre a diót és a mogyorót. E téren a mai napig semmi sem változott. A diót és mogyorót még mindig felhasználjuk értékes táplálékként, ápoló- és gyógyszerként.

A dió-és mogyoróolajok régóta stabil helyet vívtak ki az igényes ételkészítésnél, mindenféle étel ízének kiválóbbá tételéhez. Minthogy e nemes olajok ízét a gyártási eljárás is nagyban befolyásolja, a
VOM FASS olyan termelő mellett döntött, aki szakmája mesterének számít. Jean Marc Montegottero művész, individualista. Olajmalma múzeumra hasonlít, olyan régiek köves darálói. A kíméletes, természetes bánásmód az őrleménnyel kifizetődik. Montegottero dió-és mogyoróolajai egyedülállóan kiváló minőséget képviselnek.
Jöjjön és kóstolja meg!